Aankopen


Het aankopen van een huis doet niemand zomaar. Dat doe je met emotie en op gevoel. Voel je je thuis? Is de buurt wel goed? Dat zijn de eerste gedachten. Mensen zeggen niet voor niets dat het liefde op het eerste gezicht was. Daarom is het volgende belangrijk; zet even uw gevoel uit wanneer u gaat onderhandelen en een bod uit gaat brengen. Dit is van belang aangezien veel mensen in een opwelling vaak teveel willen betalen.

Hiernaast wil je er natuurlijk zeker van zijn dat u geen kat in de zak koopt. Hoe is het gesteld met het onderhoud aan het huis? Moet er nog veel aan gebeuren? Misschien ook wel een verbouwing. Is er een grote kans op verborgen gebreken? Klopt het koopcontract wel? Anderzijds de prijs? Allemaal zaken die net zo belangrijk zijn als het hebben van het juiste gevoel. Voor welke beslissing u moet kiezen met betrekking tot het aankopen van een woning, of het nu ouder pand is of een nieuwbouwhuis wij geven u het beste advies.

Onze makelaars

De NVM-aankoopmakelaars van Huis-o-theek kennen de woningmarkt in deze regio als geen ander en staan u volledig bij op al deze vlakken zodat u geheel zorgeloos de overstap kunt maken naar uw volgende droomhuis.

  • Aankoopbegeleiding NVM-makelaar
  • Bouwkundige keuring
  • Hypotheekadvies

Begeleiding van onze makelaars vind plaats op basis van No Cure No Pay tegen een scherp vast tarief.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en prijsopgaaf.