Links


Huis-O-Theek heeft een rijtje van belangrijke links opgesomd waar u alle nodige informatie vind mbt het wonen in Eindhoven of u nu wilt huren of gaat kopen.

De NVM is de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. De makelaars van Huis-O-theek zijn aangesloten bij deze vereniging.

Funda is hét vastgoedplatform van makelaars voor consumenten. De woningen van Huis-O-Theek staan uiteraard ook op Funda.

Op de website van de gemeente Eindhoven kunt u alles vinden over elke buurt in en rondom Eindhoven. Onder de button Stad en wonen vindt u nuttige informatie over verhuizen naar Eindhoven, alles voor expats, bepaalde belastingen, groen, parkeren en nog veel meer.

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) bent u zeker van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Bovendien beperkt u met NHG de financiële risico’s van een eigen koopwoning. Nu, maar ook in de toekomst.

Het ministerie van Volkshuisvesting zorgt ervoor dat Burgers kunnen wonen en leven in veilige en betaalbare huur- en koopwoningen met een goede leefomgeving. Daarom stelt de overheid regels op en deze waarborgt Huis-O-Theek uiteraard.