Links met waardevolle informatie

Huis-o-Theek heeft een rijtje van belangrijke links opgesomd waar je alle nodige
informatie vindt met betrekking tot het wonen in Eindhoven of je nu wilt huren of gaat kopen.

 

De NVM is de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. De makelaars van Huis-o-Theek zijn aangesloten bij deze vereniging.

 

Funda is hét vastgoedplatform van makelaars voor consumenten. De woningen van Huis-o-Theek staan uiteraard ook op Funda.

 

Op de website van de gemeente Eindhoven kun je alles vinden over elke buurt in en rondom Eindhoven. Onder het kopje Stad en Wonen boven in het hoofdmenu vind je nuttige informatie over verhuizen naar Eindhoven, alles voor expats, bepaalde belastingen, groen, parkeren en nog veel meer.

 

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) ben je zeker van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Bovendien beperk je met NHG de financiële risico’s van een eigen koopwoning. Nu, maar ook in de toekomst.

 

Het ministerie van Volkshuisvesting zorgt ervoor dat Burgers kunnen wonen en leven in veilige en betaalbare huur- en koopwoningen met een goede leefomgeving. Daarom stelt de overheid regels op en deze waarborgt Huis-o-Theek uiteraard.