Ons kantoor


Makelaarskantoor Huis-o-theek

Een vertrouwde naam sinds 1984 in de woningmarkt van Eindhoven en de regio.

Professioneel, persoonlijk en betrokken:
Kiest u voor Huis-o-theek dan kiest u voor een ervaren NVM-makelaar zonder 9-tot-5 mentaliteit en een deskundig en eerlijk advies. Beide eigenaren  en makelaars blijven persoonlijk bij uw belangen betrokken en staan voor  een optimaal resultaat!

Makelaar Eindhoven:
Een jarenlange kennis, een groot netwerk en een breed bereik onder potentiële woningzoekers maken ons uw partner bij uitstek voor de aan- of verkoop van uw woning in Eindhoven en omstreken. Al ruim 30 jaar kennen we deze markt op ons duimpje en weten we kopers en verkopers bij elkaar te brengen met volle tevredenheid van onze klanten.

Makelaar van deze tijd:
Anno 2016 is ons kantoor inmiddels gevestigd op een zeer opvallende locatie nabij het stadscentrum op de hoek van de Mauritsstraat / Hoogstraat en behoren we tot een van de meest toonaangevende makelaarskantoren van Eindhoven en de regio. Naast het verzorgen van een prominente positie van uw woning op www.funda.nl maken we proactief gebruik van de meest moderne marketingtools en social media om de concurrentie net een stapje voor te zijn en U als klant de beste verkoopkansen te bieden.

 

Kortom, voor resultaat naar Huis-o-theek!