Status: Verkocht

vraagprijs € 479.000
Vooroorlogs herenhuis aan de rand van de Schrijversbuurt! Print

Eindhoven – Gestelsestraat 93

Op absolute toplocatie, aan de rand van de gewilde “Schrijversbuurt” is dit bijzondere vooroorlogse, uitgebouwde herenhuis gelegen op korte afstand van het centrum, met een grote achtertuin op het zuidoosten, scholen en uitvalswegen nabij en de mogelijkheid tot het bijkopen van een losse garagebox.

De afgelopen jaren is de woning in gebruik geweest als tandartspraktijk, de begane grond is derhalve nog ingedeeld met meerdere behandelkamers (wel reeds leeg opgeleverd) en men dient rekening te houden met bijkomende kosten voor deels onderhoud en natuurlijk modernisering. Door de uitbouw en de grote hoeveelheid leefruimte op de begane grond bestaat de mogelijkheid om naast een sfeervolle living, een aparte speel-/werkkamer en praktische bijkeuken een royale woonkeuken te realiseren. Door de grote raampartijen geniet de woning tevens veel lichtinval.

Op de 1e verdieping zijn momenteel 2 slaapkamers gelegen, een aparte woonkeuken met eenvoudig keukenblok en natuurlijk een badkamer. Middels een kleine herindeling ontstaat de mogelijkheid voor 3 ruime slaapkamers en een extra grote badkamer, helemaal naar eigen wens in te vullen. Het reeds aanwezige grote dakterras is al voorzien van betegeling en gelegen op het zuidoosten.

De 2e verdieping beschikt over nog 3 extra slaapkamers en een aparte berging/cv-ruimte. Deze grote etage kan tot een geweldige verdieping worden omgetoverd met meerdere slaapkamers en eventueel een 2e badkamer.

Aan de voorzijde van de woning is een afgescheiden tuin gelegen met een mooie afstand tot de Gestelsestraat. De ruime achtertuin dient nog geheel naar eigen wens te worden ingericht maar biedt wel volop privacy en is op het zuidoosten gelegen.

Voor de koper van de woning bestaat de mogelijkheid om op het achtergelegen garagepleintje een losse garagebox bij te kopen. De vraagprijs van deze garage is € 35.000,- k.k..

Bijzonderheden:
– Bijzonder en opvallend royaal vooroorlogs herenhuis met de mogelijkheid tot 6 slaapkamers;
– Gelegen aan de rand van de Schrijversbuurt op korte afstand van het stadscentrum en alle denkbare voorzieningen;
– Extra leefruimte op de begane grond door de grote uitbouw;
– Volop privacy biedende tuin op het zuidoosten plus een ruim dakterras op de 1e verdieping;
– Als koper dient u rekening te houden met deels onderhoudswerkzaamheden en natuurlijk kosten voor modernisering, echter dit huis biedt u dan wel de mogelijkheid om uw woondromen werkelijkheid te laten worden;
– Kom kijken en overtuig u van de mogelijkheden;
– Aanvaarding in overleg.

Details

  • Adres:Gestelsestraat 93
  • Plaats:EINDHOVEN
  • Datum Invoer:2020-04-21
  • Bouwjaar:1919
  • Aantal kamers:9
  • Aantal slaapkamers:5
  • Inhoud:631
  • Soort woning:herenhuis
  • Type:tussenwoning
  • Omschrijving woning:Vooroorlogs herenhuis aan de rand van de Schrijversbuurt!

Vergelijkbare woningen