Status: Verkocht

vraagprijs € 149.500
Ruim 2-kamerappartement voor 55-plussers Print

Eindhoven – Herman Gorterlaan 101

Keurig verzorgd 2-kamerappartement op de 3e etage van woonzorgcomplex “Kortonjo”. Het appartement is beschikt over een ruim balkon met ochtend zon en een prachtig vrij uitzicht. Het markante complex “Kortonjo” is gelegen aan de rand van natuurgebied de Genneper Parken, van alle gemakken voorzien en speciaal bedoeld voor 55 plus bewoners.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree met bellentableau en videofooninstallatie. Ruime hal met brievenbussen, trappenhuis en toegang tot een tweetal liften. Er is tevens een goederenlift aanwezig.
Op de begane grond is onder meer een ontmoetingsplek aanwezig (’t Praethuys) die tevens dienst doet als restaurant. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten en voorzieningen zoals een kleine supermarkt, bibliotheek, kapsalon, pedicure, wasserette, fysiotherapeut, audicien, een klussendienst, een kapel / kerkzaal en een vergaderzaal. Er is ook een huismeester aanwezig.

Indeling appartement:
Middels een brede hal bereikt u de entree. Ontvangsthal met meterkast, garderobe en toegang tot een inpandige bergruimte met wasmachineaansluiting. De ruime woonkamer geniet veel lichtinval en biedt daarnaast een mooi uitzicht over het groen. Open keuken voorzien van een lichte keukeninstallatie in U-vormige opstelling welke onder meer is voorzien van een kookplaat, wasemkap, koelkast en volop bergruimte. Vanuit de woonkamer is de ruime slaapkamer bereikbaar. De hal, keuken, woonkamer en slaapkamer zijn afgewerkt met een moderne vinylvloer. Deels gemoderniseerde badkamer voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, wastafelmeubel en een toilet. Het balkon is ruim opgezet, overdekt en biedt u een bijzonder fraai uitzicht over Eindhoven.

Bijzonderheden:
– Deze appartementen zijn bedoeld voor 55 plus bewoners en bieden alle faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de aanvullende mogelijkheden voor zorg-, dienst- en serviceverlening;
– Complex Kortonjo maakt deel uit van het woonzorgcentrum van de Vitalis Zorggroep;
– Gunstig gelegen nabij de Genneper Parker, openbaar vervoer en zwembad de Tongelreep;
– De huidige servicekosten (VVE en voorschot stookkosten) bedragen circa € 327,- per maand;
– Het appartement is voorzien van blokverwarming en dubbele beglazing;
– Beneden zijn er diverse gezamenlijke inpandige fietsenstallingen;
– Alle appartementen zijn voorzien van een alarmeringssysteem. In geval van nood kan hier
gebruik van worden gemaakt. Er is dag en nacht gekwalificeerde zorg aanwezig;
– Gratis parkeergelegenheid gelegen naast het complex;
– Aanvaarding in overleg.

Details

  • Adres:Herman Gorterlaan 101
  • Plaats:EINDHOVEN
  • Datum Invoer:2020-04-03
  • Bouwjaar:1975
  • Aantal kamers:2
  • Aantal slaapkamers:1
  • Inhoud:220
  • Omschrijving woning:Ruim 2-kamerappartement voor 55-plussers

Vergelijkbare woningen