Status: Verkocht

koopsom € 895.000
Uniek en luxueus penthouse pal om de hoek van de stad! Print

Eindhoven – Kanaaldijk-Zuid 59

Op absolute toplocatie pal om de hoek van het stadscentrum is dit zeer bijzondere en uiterst luxueus afgewerkte penthouse gelegen met ruim 200 m2 aan leefruimte, een extra groot dakterras op het zuiden en tevens 3 eigen parkeerplaatsen en een royale berging in de garage.

Dit unieke penthouse is vrij anoniem gelegen in een kleinschalig jong wooncomplex, waardoor u des te meer verrast zult zijn wanneer u dit prachtige geheel van binnen ervaart. Door de mooie en doordachte layout heeft u onder meer de beschikking over 3 slaapkamers, een heerlijke living met design gashaard, een riante woonkeuken met hoogwaardige keukeninrichting voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en een aangrenzende lees- danwel werkhoek. Daarnaast is ook het sanitair natuurlijk van hoog niveau, beschikt de master bedroom over een ruime inloopkast met op maat vervaardigde kledingkasten en is het geheel afgewerkt met een fraaie houten vloer voorzien van vloerverwarming.

Zowel de lichtinval als het uitzicht zijn gewaarborgd door de vele raampartijen en het riante dakterras. Vanzelfsprekend ontbreekt het aan niets en is tevens gedacht aan airconditioning en een alarmsysteem.

Kortom, bent u op zoek naar die speld in de hooiberg met een afwerking op niveau? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging want een 2e als deze zult u niet snel meer vinden. U kunt er werkelijk zo in.

Bijzonderheden:
– maar liefst 3 (!!) eigen parkeerplaatsen in parkeerkelder!
– hoogwaardig en luxe afgewerkt!
– uniek dakterras (ca. 65 m2?) met vrij uitzicht over het stadscentrum!
– voorzien van alarm-installatie, camera-beveiligingssysteem en rolluiken!

In collegiale verkoop met Soetens Makelaars.

Details

  • Adres:Kanaaldijk-Zuid 59
  • Plaats:EINDHOVEN
  • Datum Invoer:2019-12-13
  • Bouwjaar:2008
  • Aantal kamers:4
  • Aantal slaapkamers:3
  • Inhoud:618
  • Omschrijving woning:Uniek en luxueus penthouse pal om de hoek van de stad!

Vergelijkbare woningen