Status: Verkocht

vraagprijs € 549.000
Fraai vooroorlogs herenhuis met garage op toplocatie! Print

Eindhoven – Pasteurlaan 81

Op een prachtige woonlocatie in de zeer gewilde wijk ‘Eikenburg’ is aan een fraaie lommerrijke laan, op een royaal hoekperceel deze sfeervolle halfvrijstaande vooroorlogse woning gelegen. Deze karakteristieke woning beschikt over 6 slaapkamers, veel oude details, een volop privacy biedende zij- en achtertuin en een eigen garage met oprit.
De ligging is zeer centraal, op korte afstand van natuur, sportaccommodaties, winkels, scholen openbaar vervoer en uitvalswegen.

Begane grond:
Voortuin. Entree. Vestibule met granitovloer en authentieke wandtegels. De hal beschikt eveneens over een granitovloer, een toiletruimte en ruime kelder. Sfeervolle en bovenal lichte woonkamer met fraaie zij-erker, authentieke kleine ruitjes, glas-in-lood ramen, open haard en toegang tot de achtertuin. Separate, ruime keuken met eenvoudig keukenblok en nog vele originele details zoals een vaste kast, schouw, granitovloer en wandtegels. Aansluitend is een praktische bijkeuken gelegen waar de cv-combiketel is opgesteld en welke tevens toegang biedt tot de volop privacy biedende zij- en achtertuin (op zuid georiënteerd) met terras, gazon, vaste beplantingen, eigen achterom en een ruime stenen garage welke beschikt over elektra en een extra bergvliering.

1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping. Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers gelegen waarvan de ene beschikt over een ingebouwde kast en de ander toegang bied tot een klein balkon. Aan de voorzijde is de 3e slaapkamer gelegen welke eveneens beschikt over een ingebouwde kast. De badkamer is deels betegeld (origineel) en ingericht met een ligbad, vaste wastafel en 2e toilet.

2e Verdieping:
Via vaste trap te bereiken. Overloop. Aan de achterzijde zijn de 4e en 5e slaapkamer gelegen waarvan de ene beschikt over een vaste wastafel en de andere over een schouw, dakkapel en ingebouwde kasten. Slaapkamer 6 is aan de voorzijde gelegen, eveneens ruim van opzet en deze biedt tevens toegang tot enerzijds een extra bergruimte onder de kapschuinte en anderzijds een praktische bergkamer met dakraampje.

3e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken voorzolder. Extra zolderkamer met bergkasten en dakraam.

Bijzonderheden:
– Fraaie halfvrijstaande, vooroorlogse hoekwoning met garage op een ruim hoekperceel;
– Volop privacy biedende zij- en achtertuin;
– Maar liefst 6 slaapkamers;
– De woning beschikt nog over vele authentieke elementen, onder meer:
* Granitovloeren en wandtegels;
* Trappartijen;
* Kleine ruitjes en glas-in-lood;
* Paneeldeuren met beslag;
– Een zeer bijzonder herenhuis met veel ruimte;
– Modernisering is benodigd maar derhalve biedt dit object u de kans om een droomwoning te realiseren op deze unieke locatie!

Details

  • Adres:Pasteurlaan 81
  • Plaats:EINDHOVEN
  • Datum Invoer:2018-06-15
  • Bouwjaar:1941
  • Aantal kamers:8
  • Aantal slaapkamers:6
  • Inhoud:608
  • Soort woning:herenhuis
  • Type:hoekwoning
  • Omschrijving woning:Fraai vooroorlogs herenhuis met garage op toplocatie!

Vergelijkbare woningen