Status: Verkocht

vraagprijs € 450.000
In 2020 geheel gerenoveed, royaal en luxe appartement van ruim 160 m2! Print

Valkenswaard – Eindhovenseweg 50

In 2020 volledig gerenoveerd en luxe afgewerkt 3-kamerappartement in het centrum van Valkenswaard met alle gewenste voorzieningen op loopafstand. Met 162 m2 aan woonoppervlak, een heerlijke patiotuin (deels overdekt), een hoogwaardig afwerkingniveau en uitstekende isolatievoorzieningen een ronduit uniek appartement.

Dit zeer royale appartement is het volledig verbouwd met een doordachte indeling, nieuwe kozijnen, volledig nieuw verwarmingssysteem, elektra- en leidingwerk, onder meer 2 ruime slaapkamers, een moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje, een luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en een 2e toilet, alsmede een royale bijkeuken/berging. De strakke hoogglans keuken is tevens van alle gemakken voorzien zoals een kookplaat met afzuigkap, combioven, koelkast en vaatwasser, daarnaast is een extra keukeneiland geplaatst met een gezellig bargedeelte en extra bergruimte.

Nagenoeg het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming met een afsmeervloer zodat u zelf nog een vloer kunt aanbrengen welke bij uw eigen wensen aansluit. Aangezien alles met strak stucwerk is afgewerkt hoeft u enkel nog de wanden een eigen kleur te geven en u kunt er in.

Aan de achterzijde heeft het appartement middels een dubbele deur een ontsluiting naar het achtergelegen Boterpotplein waar u via de gemeente als bewoner indien gewenst een parkeervergunning kunt verkrijgen. Eventueel kunt u de grote bijkeuken tevens nog ombouwen tot een garage.

De gemeente heeft het voornemen om nog vóór de zomer de Eindhovenseweg aan te passen naar een rustige 30 km – eenrichtingsstraat met meer groen. Enkele impressies hiervan zijn aan de fotopresentatie toegevoegd.

U word van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars tezamen met de 3 erboven gelegen appartementen waarvoor u per maand circa € 100,- aan servicekosten betaald.

U bent van harte welkom!

Details

  • Adres:Eindhovenseweg 50
  • Plaats:VALKENSWAARD
  • Datum Invoer:2020-09-18
  • Bouwjaar:1988
  • Aantal kamers:3
  • Aantal slaapkamers:2
  • Inhoud:520
  • Omschrijving woning:In 2020 geheel gerenoveed, royaal en luxe appartement van ruim 160 m2!

Vergelijkbare woningen