Status: Beschikbaar

vraagprijs € 395.000
Royale casco benedenwoning in het centrum van Valkenswaard! Print

Valkenswaard – Eindhovenseweg 50

Uw eigen droomappartement realiseren in het centrum van Valkenswaard? Dan is dit uw kans!

Deze voormalige winkelruimte in het gezellige winkelgebied is met goedkeuring van de gemeente herbestemd tot “wonen”. Alle benodigde vergunningen hiertoe zijn reeds verleend en in samenwerking met een gerenommeerd architect zijn er nieuwe indelingentekeningen opgemaakt en impressies vervaardigd welke een indruk geven hoe uw droomappartement eruit zou kunnen gaan zien.

Wat krijgt u aangeboden?
Verkocht wordt de huidige casco winkelruimte op de begane grond waarin momenteel nog een toiletruimte, cv-installatie en keuken aanwezig zijn. Aan de achterzijde heeft het pand met de fiets en auto een ontsluiting op het Boterpotplein waardoor u dus ook een inpandige garage kunt realiseren. U neemt zelf de regie in handen om de winkel te verbouwen tot uw eigen top appartement en dient dus rekening te houden met de verdere kosten voor deze afbouw.
De vergunning en tekeningen zijn vanzelfsprekend inclusief en er is tevens de mogelijkheid om uiteindelijk met de architect in zee te gaan om de volledige verbouwing te laten begeleiden, hierin heeft u een vrij keuze.

De beoogde woonruimte komt op ruim 162 m2! Er zijn 2 slaapkamers en een volop privacy biedende patio gepland. U kunt er tevens voor kiezen een inpandige garage te realiseren van circa 21 m2, waardoor u nog steeds 141 m2 aan woonruimte overhoud.

In verband met de transformatie van deze voormalige winkel naar een woning kunt u aanspraak maken op een aantrekkelijke subsidieregeling van de gemeente!

U word van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars tezamen met de 3 erboven gelegen appartementen waarvoor u per maand circa € 100,- aan servicekosten betaald.

Wilt u meer weten over dit unieke project, neem dan contact op met ons kantoor.

Details

  • Adres:Eindhovenseweg 50
  • Plaats:VALKENSWAARD
  • Datum Invoer:2019-08-23
  • Bouwjaar:1988
  • Aantal kamers:3
  • Aantal slaapkamers:2
  • Inhoud:525
  • Omschrijving woning:Royale casco benedenwoning in het centrum van Valkenswaard!

Vergelijkbare woningen