Je wilt je woning verkopen

Je wilt jouw woning verkopen in regio Eindhoven, maar je weet niet wat je zou kunnen vragen of hoe je het beste potentiële kopers bereikt?

Het verkopen van een woning is zoveel meer dan enkel foto’s met een beschrijving van de woning online zetten. Het helemaal op eigen kracht verkopen is dan ook voor weinig huiseigenaren weggelegd. Bij het verkopen van een appartement of huis komt namelijk veel kijken. Denk hierbij aan taxatie, onderhandelingen, bezichtigingen en allerlei juridische zaken. Daarbij straalt een NVM makelaarskantoor vertrouwen uit bij kopers en hebben zij ook meer vertrouwen in het afdekken van fiscale risico’s. Een verkoopmakelaar haalt ook de emotionele factor weg. Bezichtigers kunnen het als vervelend ervaren dat de eigenaar van de woning de bezichtiging doet, omdat ze zich dan kunnen inhouden in wat ze vinden en de drempel hoger is om vragen te stellen over juridische zaken en ideeën over verbouwing.

De voordelen van een NVM makelaar bij de verkoop van je woning

Door onze 30-jarige ervaring en een breed netwerk aan woningzoekenden kennen wij de markt als geen ander en kunnen daarom ook voor jou de best mogelijke opbrengst realiseren bij het verkopen van je woning. Als full-service NVM-makelaar begeleiden wij de verkoop van jouw woning van A tot en met Z. Wij nemen een hoop werk en zorgen uit handen en het bedrag dat je aan onze diensten betaald is zal het meer dan waard zijn. Naast het verzorgen van onder meer een prominente positie van je woning op www.funda.nl en een professionele fotoreportage maken we proactief gebruik van de meest moderne marketingtools en social media om de concurrentie net een stapje voor te zijn en onze klant de beste verkoopkansen te bieden. Wij verkopen je huis aantoonbaar sneller tegen de beste prijs door een combinatie van perfecte marketing, timing, kennis van de markt en onze enorm netwerk. Neem een kijkje op ons overzicht van woningen die recent verkocht zijn in en rondom Eindhoven.

Gratis waardebepaling

In een eerste en vrijblijvend gesprek bij je thuis bekijken we samen de woning en nemen we jouw wensen door Daarbij adviseren wij je over de mogelijke verkoopopbrengst, de te hanteren vraagprijs en de specifieke verkooptactieken, welke zullen worden ingezet om ook uw verkoop zonder zorgen tot een succesvol einde te kunnen brengen.

Neem contact op met ons kantoor of vul onderstaand formulier in voor een gratis waardebepaling!

huis verkopen