Verkopen


U wilt uw woning of appartement verkopen maar u weet niet wat u zou kunnen vragen of hoe u het beste uw potentiële kopers bereikt? Bel ons kantoor voor een gratis verkoopadvies met vrijblijvende offerte!
Door onze jarenlange ervaring en een breed netwerk aan woningzoekenden kennen wij de markt als geen ander en kunnen daarom ook voor u de best mogelijke opbrengst realiseren. Als full-service NVM-makelaarskantoor begeleiden wij de verkoop van uw woning van A tot en mét Z. Naast het verzorgen van onder meer een prominente positie van uw woning op www.funda.nl en een professionele fotoreportage maken we proactief gebruik van de meest moderne marketingtools en social media om de concurrentie net een stapje voor te zijn en u als klant de beste verkoopkansen te bieden.

Vrijblijvend adviesgesprek

In een eerste en vrijblijvend gesprek bij u thuis bekijken we samen de woning, nemen wij uw wensen door en adviseren wij u over de mogelijke verkoopopbrengst, de te hanteren vraagprijs en de specifieke verkooptactieken welke zullen worden ingezet om ook uw verkoop tot een succesvol einde te kunnen brengen.
Neem contact op en vraag nu een gratis verkoopadvies aan op 040-2130213, via de mail: info@huis-o-theek.nl of vul onderstaand formulier in.